Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (3.39 secunde)
Supararea a fost oarecum mare pe cap de locuitor-producator autohton, care s-a speriat de faptul ca UE ii va pune lacatel pe productie sau, si mai rau, il va controla la sange interzicandu-i-o complet.
Eradicarea saraciei nu a fost niciodata cu adevarat obiectiv politic in spatiul autohton, ci doar tema de propaganda electorala. Nu a existat vreodata un program clar cu termene, sume necesare si investitii care sa se adreseze celor care traiesc in saracie.
Sa primeasca salarii de mizerie si sa suporte nepotismul, mincatoria si linguseala specifica fiecarui loc de munca autohton? Inainte de sarbatorile de iarna am primit vizita unei vechi cunostinte care munceste de trei ani in Italia.
Romanii se plang de revigorarea turismului autohton care se face doar la stadiul de strategie si atat. Au fost intoarse pe toate fetele cauzele si efectele, s-au pus la punct planuri de bataie si s-a facut prea putin.
Criza politico-institutionala din Romania, care dureaza de trei luni, pare, pentru prima data, sa genereze si masuri necesare economiei, precum aerul pentru un inecat a carui resuscitare se incearca.
guvernanti cu adevarat interesati de modernizarea statiunilor si de promovarea pe masura a turismului autohton. I-am invidiat, i-am vizitat, acum se pare ca ne-am saturat de concurenta pe care ne-o fac, cu indulgenta spus, din moment ce noi nu prea avem cu ce sa participam la aceasta "intrecere"...
Dramatic, Saptamana Patimilor poporului roman, din aceste nedorite pricini, va continua pana cand nesatulul Iuda autohton - multiplicat, iata, la scara parlamentara - va primi pedeapsa cuvenita, pentru injositorul sau castig, la judecata votului urmator.
Desi a trecut termenul legal de 30 de zile, parlamentul autohton nu a oferit nici macar un raspuns de confirmare a primirii Apelului.
Cel putin cam asta e ideea pe care brusc incearca sa o induca anumite medii jurnalistice si politice, in incercarea de a mai salva ce mai poate fi salvat, de a da o mana de ajutor turismului autohton, care incearca din greu, si anul acesta, sa se lepede de invelisul imbatranit, cam ca in povestea cu Fat Frumos si calul sau ce manca jar...
Nu era de ajuns telenovela Columbenilor, ridicata la rang de mare arta si interes national pe un obscur si neprofesionalist post tv autohton.
Bruneta din showbizz-ul autohton care si-a gasit dragostea pe Tik Tok! Rose spune ca si-a cunoscut iubitul pe reteaua de socializare si chiar daca sunt de putin timp impreuna e nerabdatoare sa primeasca inelul!
Nu avem nimic impotriva insulei Afroditei, insa Romania este o tara pentru care agricultura are, si ar fi normal sa aiba si in viitor, un impact major asupra economiei, iar existenta unui fabricant autohton de tractoare era o necesitate.
Bineinteles ca eu sint rau si romanul are voie sa bea tuica la ora 11 dimineata pentru ca este simbata, iar luni se apuca cu zor de cresterea PIB-ului autohton.
Delta Dunarii a fost desemnata de UNESCO drept rezervatie naturala, a primit premii pentru frumusetea peisajelor si este o arma a turismului autohton prea putin exploatata de catre autoritati.
Pana la a fi confirmate, vestile circula, si chiar si chestii mai putin importante pot fi exploatate corespunzator, pentru a ridica nivelul calitativ al turismului autohton.
Nu putea nimeni dota aceste spatii din timp, ci, dupa modelul pur autohton, lasam lucrurile in plata Domnului si, cand vedem ca situatia scartaie, ajungem la concluzia ca mai bine ne lipsim cu totul de ceea ce nu este la standardele dorite, decat sa incercam sa remediem.
pe langa declaratiile de intentie pompoase (sprijinirea filmului romanesc si expunerea unor mari artisti straini catre publicul autohton, crearea unor adevarate branduri care sa intre pe piata festivalurilor de renume international etc.), deficiente jenante in organizare (spatiul e prea mic pentru a putea fi enumerate), ambetarea artistilor invitati (de renumele unor Amos Gitai, Andrzej Zulawski sau Nikita Mihalkov) cu promisiunea unui festival de renume european, care de fapt are fatada, ati ghicit, balcanica.
Din stirea cu pricina puteam afla ca s-a lansat, si la Constanta, filmul "Poveste de cartier", un Romeo si Julieta autohton cu o distributie de...
La fantasmagorii pentru redresarea turismului autohton a demonstrat ca se pricepe, sa dea citire unor statistici intocmite de altii cat de dificil ar fi putut fi?
Ele par a avea un model autohton de succes exportat in Marea Britanie: o alta pereche de gemene, clujencele Gabriela si Monica Irimia, Cheeky Girls, celebre mai degraba pentru scandaluri ireverentioase cu tenta sexuala si legaturi cu politicieni englezi decat pentru muzica propriu-zisa.
google-analytics.com